Laura Laakso

CEO ELL MSc
Lauran tausta on eläinlääkäripraktiikassa, kliinisessä tutkimuksessa sekä eläinlääketieteellisessä liiketoiminnassa. Laura on toiminut praktiikka-, ja tutkimustyön lisäksi liiketoiminnan ja kehittämisen johtajana niin pieneläin-, kuin hevospraktiikassa, mm Animagi-, ja Evidensia-ketjuissa.

P: +358 45 136 9887
S: laura.laakso@petsofi.com

Hannes Lohi

Chairman
Molekyyligenetiikan professori, Helsingin yliopisto/Guelphin yliopisto
Perustajana kahdessa kansainvälisessä biologian startup-yrityksessä, Genoscoper Oy (eläingenomiikka ja metabolomiikka) ja LS CancerDiag Oy (ihmissyöpien diagnostiikka).
Perustanut yhden suurimmista koirien ja kissojen biobankeista maailmassa Helsingin yliopistossa. Johtaa Helsingin yliopistossa kansainvälisesti tunnistettua tutkimusohjelmaa, jolla on yli 130 alkuperäistä julkaisua.

Juha Tenhovaara

COO 
FM Tieto- ja tiedonsiirtoteknologia, myynti ja markkinointi sekä liiketoiminnan kehitys. Laaja kokemus asiakas- ja tuotemarkkinointistrategian kehittämisestä sekä high-tech myynnistä kansainvälisessä ympäristössä mm. Intel-Corporation sekä Marvell Technologies-yhtiöistä. Pitkän linjan hevoskasvattaja ja ravihevosten omistaja.

P: +358 50 555 1277
S: juha.tenhovaara@petsofi.com

Emma Hakanen

Tutkimuskoordinaattori 
FM, pääopintoina kemia, tilastotiede, ekologia ja evoluutiobiologia.
Väitöskirjatutkija, Helsingin yliopisto.

Petsofiin Emma päätyi ensin korkeakouluharjoittelijana, koska yrityksen ainutlaatuisuus ja sen kehittäminen kiehtoivat ajatuksena. Harjoittelun päätteeksi jäi into jatkaa Petsofin maailmassa. Emmalla on kaksi koiraa, jotka toimivat inspiraation lähteenä niin elämässä kuin tutkimustyössä.

P: +358 50 337 4188
S: emma.hakanen@petsofi.com

Taina Friman

Asiakkuuspäällikkö
Taina on työskennellyt parikymmentä vuotta eläinten parissa. Sydäntä lähellä ovat eläimet, niiden kokonaisvaltainen hyvinvointi, ja huolenpito meistä eläinihmisistä. Taina on toiminut eläinten hyvinvoinnin parissa niin klinikkaeläintenhoitajana, myyntipäällikkönä kuin eläinklinikoiden aluepäällikkönäkin, sekä pieneläinten että hevosten parissa.

Taina on pitkänlinjan koirakasvattaja ja kasvattanut menestyksekkäästi suomenlapinkoiria sekä amerikanakitoja. Vapaa-aika menee siis myös eläinten kanssa. Koiranäyttelyt, sekä kokeet yhdistettynä raviurheiluun täyttävät vapaat hetket.
Petsofin upeat mahdollisuudet eläimien terveydelle ja eläinten asian edistämiselle kiehtovat.

P: +358 (0) 40 833 1567
S: taina.friman@petsofi.com