Laura Laakso

CEO ELL MSc
Lauran tausta on eläinlääkäripraktiikassa, kliinisessä tutkimuksessa sekä eläinlääketieteellisessä liiketoiminnassa. Laura on toiminut praktiikka-, ja tutkimustyön lisäksi liiketoiminnan ja kehittämisen johtajana niin pieneläin-, kuin hevospraktiikassa, mm Animagi-, ja Evidensia-ketjuissa.

P: +358 45 136 9887
S: laura.laakso@petsofi.com

Hannes Lohi

Chairman
Molekyyligenetiikan professori, Helsingin yliopisto/Guelphin yliopisto
Perustajana kahdessa kansainvälisessä biologian startup-yrityksessä, Genoscoper Oy (eläingenomiikka ja metabolomiikka) ja LS CancerDiag Oy (ihmissyöpien diagnostiikka).
Perustanut yhden suurimmista koirien ja kissojen biobankeista maailmassa Helsingin yliopistossa. Johtaa Helsingin yliopistossa kansainvälisesti tunnistettua tutkimusohjelmaa, jolla on yli 130 alkuperäistä julkaisua.

Juha Tenhovaara

COO 
Petsofissa työskentelen tieto- ja tiedonsiirtoteknologian, myynnin ja markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehityksen parissa. Minulta löytyy laaja kokemus asiakas- ja tuotemarkkinointistrategian kehittämisestä sekä high-tech myynnistä kansainvälisessä ympäristössä mm. Intel-Corporation sekä Marvell Technologies-yhtiöistä. Olen myös pitkän linjan hevoskasvattaja ja ravihevosten omistaja.

Erityisesti minua kiinnostaa Petsofissa eläimen omistajan havaintojen ja kokemusten hyödyntäminen tutkimuksessa. Näin me kaikki voimme oppia jotakin uutta kavereistamme.

P: +358 50 555 1277
S: juha.tenhovaara@petsofi.com

Emma Hakanen

Tutkimuskoordinaattori 
Työskentelen Petsofissa tutkimuskoordinaattorina ja tavalliseen työpäivääni kuuluu erilaisten tutkimusten toteuttaminen ja valvominen. Tällä hetkellä teen myös väitöskirjaa Helsingin yliopistossa koirien käyttäytymisestä.

Aloitin Petsofissa korkeakouluharjoittelijana tutkimuskoordinaattorina, minkä jälkeen halusin ehdottomasti jatkaa työskentelyäni Petsofin kiehtovassa maailmassa. Petsofissa kiehtovat erityisesti yrityksen ainutlaatuisuus ja sen kehittäminen. Kotoani löytyy suomenlapinkoira Halla, joka toimii inspiraation lähteenä niin elämässä kuin tutkimustyössä.

P: +358 50 337 4188
S: emma.hakanen@petsofi.com

Nan Ekblom

Asiakaskokemusjohtaja
Työskentelen Petsofissa erityisesti palvelumuotoilun, tuotekehityksen ja markkinoinnin parissa. Intohimonani on kehittää liiketoimintaa tukevia palveluita, sekä ratkaisuja muotoiluajatteluun ja vahvaan asiakasymmärrykseen pohjautuen. Minulla on monipuolinen kokemus uusien palveluiden suunnittelusta, myynnistä, markkinoinnista sekä kouluttamisesta. Innostun loistavista palvelukokemuksista, asiakasrajapinnan tapahtumista sekä visuaalisesti ja teknisesti toimivista ratkaisuista.

Kiinnostuin Petsofista välittömästi siitä kuullessani. Hevosenomistajana minua kiehtoo Petsofin koko palvelukokonaisuus. Kehitystyön edetessä olen entistä vakuuttuneempi teknologian ja tieteen yhdistämisen tuomisista tulevaisuuden mahdollisuuksista.

P: +358 (0) 40 515 1176
S: nan.ekblom@petsofi.com