PETSOFI ELÄIMEN OMISTAJALLE

Petsofi on eläimesi terveyspalvelut potilaskortista verkkokäynteihin. Lisäämällä eläimesi tiedot Petsofin palveluun pystyt tarkastelemaan oman eläimesi tutkimus- ja terveystietoja sekä osallistumaan erilaisiin eläimesi hyvinvoinnin parantamiseen liittyviin tutkimuksiin. Palvelun sisältämät analyysityökalut antavat uutta tietoa eläimesi terveydestä ja käyttäytymisestä. Yliopistojen tutkimusryhmät hyödyntävät palveluita tutkimustiedon keräämiseen ja osallistuessasi näihin projekteihin tutkimustiedot jaetaan luottamuksellisesti näille tutkimusryhmille. Palveluun liittyminen ja tutkimuksiin osallistuminen on ilmaista.

ONLINE-ELÄINLÄÄKÄRI TIETÄÄ, PITÄÄKÖ OLLA HUOLISSAAN

Ontuuko hevonen? Estääkö jalan turvotus treenaamisen? Onko koiran haava vaarallinen? Kissani ei syö, mitä tehdä?Mistä eläimen äkillinen ruokahalun muutos johtuu?

Usein on vaikea arvioida, koska on oikea hetki lähteä eläinlääkäriin. On vaikea tietää, ovatko oireet ohimeneviä vai onko kyse jostain vakavammasta.  Jo kuljettaminen eläinlääkäriklinikalle aiheuttaa monelle eläimelle stressiä ja hoitoon lähtöä harkitaan huolellisesti senkin takia.

Online-vastaanotolla eläinlääkäri voi arvioida etänä hoidontarpeen, antaa ensiapuohjeet ja jatkohoito-ohjeet keskustelun ja jakamasi kuvamateriaalin perusteella. Saat asiantuntijan arvion heti, jonottamatta ja matkustamatta. Säästät aikaa ja rahaa samalla, kun hoidat eläintäsi paremmin.

Rekisteröidy palveluun ja ota Petsofi Online-eläinlääkäri käyttöön.