Mitä Petsofi on?

1. Pysyvä suhde asiantuntijoihin on apu, joka on jatkuvasti ulottuvilla
Petsofin ydinajatus on eläinten hyvinvointipalvelujen saatavuuden helpottaminen. Meillä voit kohdata oman eläimesi auttajat verkossa. Kun kirjaat Petsofiin eläimesi terveystietoja, ne ovat yhdessä paikassa ja halutessasi tarvitsemasi asiantuntijan käytössä. Asioiminen helpottuu. Antamasi tiedot toimivat potilaskorttina, joka helpottaa eläinlääkärien ja muiden asiantuntijoiden työtä ja oikean hoidon saamista.

2. Petsofi on online-eläinlääkäripalvelu
Halutessasi voit nopeasti keskustella eläinlääkärin kanssa edullisesti netissä ennen eläinlääkärillä käyntiä tai pitää eläinlääkärisi ajan tasalla eläimesi voinnista etänä. Säästät aikaa ja rahaa. Petsofi on terveyden ylläpitoa ja nopeita ratkaisuja sairauksien sattuessa.

3. Vastavuoroisuutta, ei päähän taputtelua
Petsofissa sinä olet oman lemmikkisi asiantuntija. Näet millaisiin tutkimuksiin sinä eläimesi kanssa osallistut. Pysyt mukana tutkimusten tuloksissa. Eläimesi palvelutarve ja palveluntarjoaja kohtaavat sinun ehdoillasi. Kaikella on tarkoitus, meidän mielestämme sinun ja eläintesi elämänlaadun parantaminen.

4. Petsofi on tietopalvelu
Kirjautumalla ja luomalla profiilin edistät lemmikkisi hyvinvointia ja saat päivitettyä tietoa. Me haluamme, että tämä tieto hyödyttää mahdollisimman monia. Siksi voit jakaa tietosi turvallisesti eläinten hyvinvointia edistäviin tutkimuksiin, ja tutkimuslöydökset palaavat sinulle 
 
 5. Petsofi on hyödyllistä tietoa juuri sinulle

5. Petsofi on hyödyllistä tietoa juuri sinulle
Oletko joskus kummastellut, miksi Nekku nuolee lattialautoja?
Analyysityökalujemme avulla opit ymmärtämään lemmikkiäsi. Kun opit ymmärtämään juuri sinun eläimesi tarpeita ja tarvittaessa yhdistämään ne oikeisiin asiantuntijoihin ja ratkaisuihin elämänlaatusi paranee. Esimerkiksi käyttäytymiskyselyyn vastamaalla opit koirasi elintavoista ja luonteesta lisää. Me ohjaamme oikean tiedon luo.

6. Tutkittua tietoa joka ei jää mappeihin pölyttymään
Petsofin palveluista saat luotettavia vastauksia. Kyselyt ja analyysityökalut tehdään yhteistyössä yliopistotasoisten tutkijoiden kanssa. Saat eläintäsi koskevat tiedot nopeasti käyttöösi.

7.  Eläimet auttavat ihmisiä
Eläimiä koskevan tiedon lisääminen helpottaa kaikkia. Se auttaa myös ihmisiin liittyvien sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Ihmiset ja lemmikit asuvat samoissa ympäristöissä ja altistuvat samoille ympäristövaikutuksille. Monet sairaudet ovat samoja ja geenit ovat yhteisiä. Esimerkiksi tietämys koirien allergioista lisää tietämystä myös ihmisten allergioista. Hevosten aineenvaihduntahäiriöiden tai nivelvaivojen tutkimukset voivat tuoda lisävaloa diabeteksesta kärsivien hoitoon

8. Rekisteröityminen on ilmaista
Lemmikkisi terveystiedot ja tutkimukset säilytetään palvelussa ilmaiseksi. Saat analyysitulokset veloituksetta. Jatkossa säilytät yhdessä paikasta kaikki eläintäsi koskevat tiedot ilman veloitusta. Kuulit oikein, palvelu on ilmainen.

9. Petsofi on turvallinen
Me emme ole puoskareita. Käytämme uusimpia tietoturvatekniikoita. Sinä päätät ketkä saavat tietää eläimesi asioista. Voit tarkastella vain omia tietojasi, eivätkä muut palvelun käyttäjät näe niitä, ellet itse jaa heille pääsyä eläimesi tietoihin
Kun näet sivullamme palvelun, se on Petsofin hyväksymä.  Me hyväksymme vain korkean laadun.

10.  Kuinka toimin?
Rekisteröidy ja lisää lemmikkisi palveluun. Osallistu eläimellesi sopiviin tutkimuksiin ja palveluitamme kehittäviin kyselyihin.  Vastaamalla olet mukana rakentamassa Petsofin palvelua ja parempaa tulevaisuutta eläimille ja ihmisille. Saat tarvitsemasi tiedot jatkossakin reaaliaikaisesti.