TAVOITAT NYT ELÄINLÄÄKÄRISI KÄTEVÄSTI MYÖS VERKOSSA.

Löydätkö jo omat eläinlääkärisi?

Eläinklinikka Tervet / Terhi Simonen – Jokinen 

Terhi perusti oman klinikan vuonna 2005 toimittuaan sitä ennen mm. kunnaneläinlääkärinä ja tutkijana. Terhi on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2001. Erityiset kiinnostuksen kohteet eläinlääkärin työssä ovat metsästyskoirien terveys sekä urheiluhevosten terveydenhuolto. Yrittäjyys ja asiakaspalvelu sekä oman ammattitaidon jatkuva kehittäminen ovat tärkeitä.

Petsofin käyttö helpottaa asiakkaan ajankäyttöä koska täällä Keski-Suomessakin välimatkat ovat pitkät ja jotkut kontrollit tai tietyt kysymykset voidaan hoitaa myös etänä, näin säästyy asiakkaan aikaa ja vaivaa. Oma asiakaskuntani on 100 km säteeltä, joten jos asian voi hoitaa etänä, ajallinen ja rahallinen säästö asiakkaalle on merkittävä.

Eläinklinikka Peninkulma / Nina Mahlanen

Yksityinen eläinlääkärisi, Eläinklinikka Peninkulma tarjoaa ammattitaitoista ja välittävää hoivaa lemmikkieläimillesi Vantaan Hiekkaharjussa, Tikkurilan kupeessa. Meille ovat tervetulleita kissojen ja koirien lisäksi myös nk. eksoottiset lemmikit (mm.kanit, jyrsijät, fretit ja kääpiösiilit).

Nina on valmistunut 1993 ja toiminut sen jälkeen monenlaisissa eläinlääkärin tehtävissä aina Maa-ja metsätalousministeriöstä Lapin poroerotuksiin saakka. Kliininen työ eläinten parissa ei ole koskaan kuitenkaan jäänyt taka-alalle. Klinikan perustamiseen saakka hän on toiminut Mäntsälän Eläinlääkäriasemalla (sittemmin Animagi Mäntsälä ja Evidensia Mäntsälä) osa-aikaisena eläinlääkärinä muun työni ohessa, joka sekin liittyi eläinten lääkintään.

Erityiset mielenkiinnon kohteet Ninalla ovat koirien ja kissojen käytösongelmat, ihotaudit sekä lisääntyminen, joihin hän onkin kouluttautunut ulkomaisilla kursseilla. Koirien perinnölliset sairaudet ovat myös kiinnostuksen kohteena.

Vapaa-aikanani Ninalla kuluu koirien, (cockerspanieli ja suomenpystykorva) kanssa, ja hän toimiikin koirien terveysjalostuksen sanansaattajana sekä luottamustehtävissä eri koiranjalostusorganisaatioissa.

Eläinlääkäri haluatko tietää lisää Petsofista ja etälääkinnästä?