TAVOITAT NYT ELÄINLÄÄKÄRISI KÄTEVÄSTI MYÖS VERKOSSA.

Löydätkö jo omat eläinlääkärisi?

Losvikan eläinklinikat Uusikaarlepyyssä ja Pietarsaaressa / Maria Losvik

Tarjoamme kahdessa eri toimipisteessämme Pohjanmaalla eläimellesi parasta mahdollista hoitoa. Olipa sitten kyse vaikeasta sairaudesta tai pienemmästä vaivasta, voit aina kääntyä puoleemme. Henkilökuntamme on hyvin koulutettu ja empaattinen, ja välineistömme on aina ajan tasalla.

Parantaaksemme tavoitettavuuttamme löydät meidät nykyään myös Petsofista.
Toivomme olevan ykkösvalintanne, kun lemmikkinne tarvitsee eläinlääkäriä.
Klikkaa tästä, ja saat lisää tietoa toiminnastamme ja voit varata ajan.

Sipoon pieneläinklinikka Morelius / Mikael Morelius

Sipoon pieneläinklinikka Morelius tarjoaa ensiluokkaista palvelua lemmikillesi. Kodinomaiset toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Sipoon Nikkilässä.

Olemme erikoistuneet pieneläinten ortopedisiin ja kirurgisiin palveluihin. Lisäksi tarjoamme ensiluokkaista sisätauti-, ihotauti- ja hammashoitoa.

Henkilöstömme vahva osaaminen ja monipuolinen nykyaikainen välineistö mahdollistavat vaativimmatkin kirurgiset toimenpiteet ja lemmikin kattavan perusterveydenhuollon.

Lemmikkisi turvallinen nukutus eli anestesia on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikki nukutukset suunnitellaan potilaskohtaisesti erityistarpeet huomioiden. Olemme panostaneet monipuoliseen nykyaikaiseen nukutuksen valvontavälineistöön. Tämä luo edellytykset turvalliselle anestesialle.

Voit olla meihin yhteydessä kaikissa lemmikkisi terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Olemme täällä lemmikkiäsi varten!

Eläinsairaala Aisti / Sigitas Cizinauskas

Eläinsairaala Aistissa ammattitaitoinen tiimi tarjoaa osaavaa hoitoa.  Perusterveydenhoidon lisäksi on saatavilla neurologin, ortopedin, kirurgin, kardiologin, onkologin, sisätautilääkärin palvelut ja hammashoitoa.

Eläinsairaala Aisti on erikoistunut eläinneurologiaan ja henkilökunta on kouluttautunut tälle alalle. Aistissa voidaan tutkia ja hoitaa kaikki neurologiset häiriöt. Nyt Aistin erikoisammattiosaamista on mahdollista tavoittaa myös online Petsofissa. 

”Eläinten neurologian erikoisosaajia on vähän, ja monelle matka vastaanotolle on pitkä. Etälääkintä tarjoaa minulle mahdollisuuden tarjota ammattitaitoni käyttöön myös niille, joilla on hankala päästä klinikalle. Lisäksi voin auttaa myös eläinlääkärikollegoita laajemmin potilaiden arvioinnissa”, kertoo Sigitas Cizinauskas, neurologiaan erikoistunut eläinlääkäri Eläinsairaala Aistista.

Eläinklinikka Peninkulma / Nina Mahlanen

Yksityinen eläinlääkärisi, Eläinklinikka Peninkulma tarjoaa ammattitaitoista ja välittävää hoivaa lemmikkieläimillesi Vantaan Hiekkaharjussa, Tikkurilan kupeessa. Meille ovat tervetulleita kissojen ja koirien lisäksi myös nk. eksoottiset lemmikit (mm.kanit, jyrsijät, fretit ja kääpiösiilit).

Nina on valmistunut 1993 ja toiminut sen jälkeen monenlaisissa eläinlääkärin tehtävissä aina Maa-ja metsätalousministeriöstä Lapin poroerotuksiin saakka. Kliininen työ eläinten parissa ei ole koskaan kuitenkaan jäänyt taka-alalle. Klinikan perustamiseen saakka hän on toiminut Mäntsälän Eläinlääkäriasemalla (sittemmin Animagi Mäntsälä ja Evidensia Mäntsälä) osa-aikaisena eläinlääkärinä muun työni ohessa, joka sekin liittyi eläinten lääkintään.

Erityiset mielenkiinnon kohteet Ninalla ovat koirien ja kissojen käytösongelmat, ihotaudit sekä lisääntyminen, joihin hän onkin kouluttautunut ulkomaisilla kursseilla. Koirien perinnölliset sairaudet ovat myös kiinnostuksen kohteena.

Vapaa-aikanani Ninalla kuluu koirien, (cockerspanieli ja suomenpystykorva) kanssa, ja hän toimiikin koirien terveysjalostuksen sanansaattajana sekä luottamustehtävissä eri koiranjalostusorganisaatioissa.

Eläinklinikka Tervet / Terhi Simonen – Jokinen 

Terhi perusti oman klinikan vuonna 2005 toimittuaan sitä ennen mm. kunnaneläinlääkärinä ja tutkijana. Terhi on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2001. Erityiset kiinnostuksen kohteet eläinlääkärin työssä ovat metsästyskoirien terveys sekä urheiluhevosten terveydenhuolto. Yrittäjyys ja asiakaspalvelu sekä oman ammattitaidon jatkuva kehittäminen ovat tärkeitä.

Petsofin käyttö helpottaa asiakkaan ajankäyttöä koska täällä Keski-Suomessakin välimatkat ovat pitkät ja jotkut kontrollit tai tietyt kysymykset voidaan hoitaa myös etänä, näin säästyy asiakkaan aikaa ja vaivaa. Oma asiakaskuntani on 100 km säteeltä, joten jos asian voi hoitaa etänä, ajallinen ja rahallinen säästö asiakkaalle on merkittävä.

Eläinlääkäri haluatko tietää lisää Petsofista ja etälääkinnästä?