Lehdistötiedote 3.9.2019

Syyskuun alusta alkaen online-eläinlääkärit laajasti tavoitettavissa

Petsofin online-eläinlääkäripalvelussa tavoitat eläinlääkärin joka päivä klo 7-23.

 

Petsofin ainutlaatuinen konsepti ja palvelu tuo yhteen eri lemmikkien omistajat, eläinlääkärit ja tutkijat eläinten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Eläinten online-terveyspalveluita tarjoavaan Petsofiin on rekisteröity nyt jo 22 000 lemmikkiä. Palveluita etänä tarjoaa jo lähes 20 eläinklinikkaa ympäri Suomen, ja syyskuusta nämä ammattilaiset tähtäävät parantamaan tavoitettavuuttaan vielä entisestään.

”Asiakkaamme ovat toivoneet laajempaa online-palvelua. Kun hätä on suuri tai mielessä on askarruttava kysymys, olisi toivottavaa saada eläinlääkäriin heti yhteys. Nyt tämä toteutuu”, kertoo Petsofin asiakkuuspäällikkö Taina Friman. Syyskuun alusta Petsofin online-palvelussa löytää eläinten terveyden ammattilaisen joka päivä kello 7-23.

”Klinikkamäärän kasvaminen mahdollistaa asiakkaille paitsi laajemmat palveluajat, myös sen, että he saavat yhä useammin juuri sen oman, tutun eläinlääkärin kiinni entistä paremmin ja kätevämmin. Hoitosuhteen ylläpitäminen on tärkeää monessa tilanteessa ja oma eläinlääkäri pystyy monipuolisemmin arvioimaan tilannetta ja hoitamaan etänä. Tahdomme parasta eläimille, siksi tuomme nyt Petsofin kautta eläinlääkärit asiakkaan luokse”, Taina Friman jatkaa.

Petsofin avulla tulevat nyt myös monet erikoiseläinlääkäripalvelut ensi kertaa kaikkien ulottuville.

”Eläinten neurologian erikoisosaajia on vähän, ja monelle matka vastaanotolle on pitkä. Etälääkintä tarjoaa minulle mahdollisuuden tarjota ammattitaitoni käyttöön myös niille, joilla on hankala päästä klinikalle. Lisäksi voin auttaa myös eläinlääkärikollegoita laajemmin potilaiden arvioinnissa” toteaa eläinlääkäri Sigitas Cizinauskas joka on Eurooppalainen Eläinneurologian Erikoisasiantuntija.

Petsofi etenee eläinalan palveluverkostona vahvan kasvustrategiansa mukaisesti ja saavuttaa pian välietappinsa 30 000 eläinasiakkaan ja yli 25 eläinklinikan palveluverkostolla. Keskustelut uusien palvelumuotojen ja palveluverkostoon liittyvien yrityksien kanssa ovat koko ajan käynnissä. Tavoitteena on yli 50 eri yrityksen verkosto vuoden 2019 loppuun mennessä.

Petsofi lanseerasi eläinterveyden palvelualustan online-eläinlääkärikäynteineen marraskuussa 2018. Petsofin palvelualustasta on tullut heti alkumetreillä Suomen suurin eläinterveyden etäpalvelujen alusta. Täysin kotimaisen yhtiön tarkoituksena on laajentaa eläinalan palveluvalikoimaa uusinta teknologiaa hyödyntäen ja tarjota asiakkailleen yhä helpompaa pääsyä asiantuntevien palvelujen, osaamisen ja tutkitun tiedon piiriin.

 

 

Lisätietoja:
Taina Friman, p. 040 833 1567, taina.friman@petsofi.com
Laura Laakso, p.045 136 9887, laura.laakso@petsofi.com

Petsofi on Suomessa vuonna 2016 perustettu eläimen terveyden palvelualusta, jossa yhdessä eläinten terveyden eteen toimivat eläinten omistajat, yliopistojen tutkijat, rotuyhdistykset sekä jo 17 eläinklinikkaa 11 eri paikkakunnalla. Liittyminen on kaikille eläinten omistajille ilmaista.