Tiedote 11.11.2020

Pohjola Vakuutuksen Koira-, Kissa- tai Hevosvakuutuksen asiakas: sinulle online-eläinlääkärikäynnit Petsofissa nyt ilmaiseksi

Pilotointijakso alkaa 11.11.2020 ja jatkuu 5.2.2021 asti. 

Pohjola Vakuutus ja Petsofi pilotoivat yhdessä toimintamallia, missä Pohjola Vakuutuksen eläimen hoitokuluvakuutuksen haltija saa kätevästi yhteyden eläinlääkäriin mobiililaitteella tai päätteellä, milloin ja mistä vaan.

Etäyhteyksien hyödyntäminen eläinten hyvinvoinnin kasvattamiseksi on vahvassa nousussa. Pohjola Vakuutuksen ja Petsofin tavoitteena on tuoda eläinten terveydenhuolto ja sairauksien ennaltaehkäisy kaikkien ulottuville uusinta teknologiaa hyödyntäen. Tavoitteena on myös tarjota asiakkaille aiempaa helpompi pääsy asiantuntevien palveluiden, osaamisen ja tutkitun tiedon piiriin.

Petsofin käyttö ei vaadi sovelluksen lataamista laitteellesi. Kun rekisteröidyt Petsofin palveluun ja lisäät eläimesi tietoihin eläimen vakuutuksen vakuutustunnuksen Petsofissa voit käyttää chattia, ladata kuvia ja videopätkiä ja ottaa tarvittaessa myös videoyhteyden.

Online eläinlääkinnän etu on hoitoketjun nopeutuminen. Saat eläinlääkärin neuvot ennen kuin tilanne on mennyt pahemmaksi ja suoraan neuvot siitä, millaiseen hoitoon ja kuinka nopeasti sinun tulee hakeutua. Eläinlääkärin muistiinpanot ja keskustelu säilyvät aina mukanasi, eikä hoitoketjun eri vaiheissa synny ”rikkinäistä puhelinta”. Näin tieto palvelee kaikkia, ja säästää kaikkien rahaa sekä aikaa. Tärkeintä on tietenkin, että näin lemmikin hoidon lopputulos on mahdollisimman hyvä.

”Vakuutusyhtiön tavoitteet ovat samat kuin Petsofin, tehokkaassa terveydenhuollossa ja nopeassa avussa. Siksi tämä yhteistyö Pohjola Vakuutuksen kanssa on erityisen antoisaa”, kertoo eläinlääkäri Laura Laakso, Petsofin toimitusjohtaja.

“Näemme etäeläinlääkäripalvelun mielenkiintoisena kokonaisuutena, joka tuottaa lisäarvoa samaan aikaan sekä asiakkaalle että vakuutusyhtiölle”, sanoo Pohjola Vakuutuksen kumppanuuspäällikkö Niina Haanpää.

 

Lisätietoja:

Laura Laakso, toimitusjohtaja, Petsofi, laura.laakso(at)petsofi.com, puh. 045 136 9887

 

Petsofi lyhyesti
Täysin kotimainen yhtiö Petsofi lanseerasi eläinterveyden palvelualustan online-eläinlääkärikäynteineen marraskuussa 2018. Petsofin palvelualusta saavutti heti alkumetreillä Suomen suurimman eläinterveyden etäpalveluja tarjoavan alusta aseman. Petsofissa etäkäyntejä antavat eläinlääkärit ovat alansa vahvoja ammattilaisia ja asiakaslähtöisen eläinlääkinnän huippuosaajia.

sivulle app.petsofi.com ja saat Petsofin heti käyttöösi.