Suomen johtava online-eläinlääkäripalvelua tarjoava Petsofi tuo eläinlääkärit lähellesi. Olipa asiakas mökillä, kotisohvalla tai vaikkapa lenkkipolun varrella, on apu Petsofin kautta lähellä.

Petsofin online-eläinlääkäripalvelun kautta hoidettiin juhannuksena monenlaista potilasta mm.  ripulia, närästystä, ummetusta, hiivakorvaa, tassunvälitulehtusta, ontuvia eläimiä sekä vuotavia silmiä. Myös synnytysapu, erilaiset kontrollit, verikokeiden tulokset ja päivystysapu ovat saaneet toivotun vastaanoton. Asiakkaita löytyi koirasta sekä lemmikkikanista, aina hevosiin saakka.

Tietoturvallinen online-palvelu mahdollistaa myös jälkikäteen potilastietojen tarkastelun niin eläimen omistajalle kuin eläinlääkärille. Tiedot löytyvät Petsofista eläimen omista potilasasiakirjoista. Näin ollen omien eläimien tietojen hallinta, sekä tarkastelu ovat aina asiakkaan ulottuvilla.

– Tahdomme parasta eläimille, siksi tuomme nyt Petsofin kautta eläinlääkärit asiakkaan luokse, kertoo asiakkuuspäällikkö Taina Friman.

Lisäämällä lemmikkisi tiedot palveluun voit ostaa online-eläinlääkärikäyntejä, pääset tarkastelemaan oman eläimesi tutkimus- ja terveystietoja sekä halutessasi osallistumaan eläimesi hyvinvoinnin parantamiseen liittyviin tutkimuksiin.