Petsofissa eläinlääkäriasemat pitävät eläinystävästäsi huolta myös pääsiäispyhinä.

Kokeneet eläinlääkärit päivystävät Petsofin online-eläinlääkäripalvelussa läpi pääsiäispyhien, joka päivä klo 7-24.

Online-vastaanoton hinta on myös pyhäpäivinä edullinen (alkaen 29 €).

Kevät ja miniloma ovat otollista aikaa monenlaisille haavereille ja vaivoille. Maan sulaessa yleistyvät esimerkiksi koirien mahavaivat ja lämpimien päivien myötä kyyt kiemurtelevat koloistaan ja punkit heräävät syömään. Synnytyssesonki alkaa ja lomamatkalla koirat tappelevat. Hoito-ohjeet unohtuvat kotiin tai varahoitaja tarvitsee apua…

Voit ottaa yhteyttä online-eläinlääkäriin silloin, kun

  • kaipaat ensiapu- tai kotihoito-ohjeita, esimerkiksi haavahoitoon.
  • haluat apua sen arviointiin, onko kyseessä hätätapaus: Pitääkö eläin viedä heti päivystävän eläinlääkärin hoitoon vai voiko hoitoon vientiä odottaa arkipäivään.
  • haluat lähetteen suoraan parhaalle eläinlääkärille, joka hoitaa eläimesi erikoisosaamista vaativat ongelmat, kuten leikkaukset, polvivammat tai hammasvauriot.
    Jos palvelusta jo löytyy oma eläinlääkäriasemasi, voit hoitaa myös kontrollit ja rutiini- ja jatkohoitoon liittyvät lääkityskysymykset heidän kanssaan etänä.

Jollet vielä ole rekisteröinyt eläintäsi Petsofin palveluun, se kannattaa tehdä nyt. Eläimen tiedot kannattaa kirjata palveluun etukäteen, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä silloin, kun eläin jo on kipeä.

Rekisteröityminen on ilmaista. Se ei sido sinua mihinkään.

Petsofin online-vastaanotolla pääsiäisenä päivystävät eläinlääkärit:

Almavet, Suvi Heinola
Tassuvaara, Jouko Ridell
Huiskuhäntä Jämsä, Anni Törhönen
Keski-Suomen Eläinklinikka, Laura Sundberg
Eläinklinikka Tähti, Marjatta Koivisto
Eläinklinikka Tähti, Hanne Jokinen
Equidea, Laura Laakso

Etkö löydä eläinlääkäriäsi listasta? Kysy oma eläinlääkärisi päivystäjäksi, jos epäilet tarvitsevasi apua etänä. Kaikki Petsofissa palvelevat eläinlääkäriasemat löydät kirjautuessasi Petsofiin.