Petsofin juuri avattu online-eläinlääkäripalvelu tarjoaa omistajalle mahdollisuuden huolehtia eläimestään paremmin − ja säästää aikaa ja rahaa. Eläinlääkäreille palvelu tarjoaa mahdollisuuden palvella asiakkaitaan vieläkin paremmin.

Ontuuko hevonen? Estääkö jalan turvotus treenaamisen? Onko koiran haava vaarallinen? Kissani ei syö, mitä tehdä? Mistä eläimen äkillinen ruokahalun muutos johtuu?

Usein on vaikea arvioida, koska on oikea hetki lähteä eläinlääkäriin. On vaikea tietää, ovatko oireet ohimeneviä vai onko kyse jostain vakavammasta. Jo kuljettaminen eläinlääkäriklinikalle aiheuttaa monelle eläimelle stressiä ja hoitoon lähtöä harkitaan huolellisesti senkin takia.

Petsofin lokakuun alussa avattu online-eläinlääkärivastaanotto madaltaa eläinlääkärin kynnystä. Online-vastaanotolla eläinlääkäri voi arvioida etänä hoidontarpeen, antaa ensiapuohjeet ja jatkohoito-ohjeet keskustelun ja jakamasi kuvamateriaalin perusteella. Saat asiantuntijan arvion heti, jonottamatta ja matkustamatta. Säästät aikaa ja rahaa samalla, kun hoidat eläintäsi paremmin.

Online-eläinlääkäri palvelee silloin, kun apua tarvitset
Parasta on, että voit lähestyä eläinlääkäriä silloin, kun hätä on suurin. Voit ottaa yhteyttä eläinlääkäriin illalla, viikonloppuna, kisamatkalla, ratsastuskentällä, tallilla, kotisohvalla, metsässä, näyttelyreissulla. Voit jakaa eläinlääkärille vastaanoton aikana kuvia ja videoita ja ottaa lisäkuvia eläinlääkärin niitä pyytäessä. Et tarvitse muuta kuin kännykän, tabletin tai tietokoneen.

− Tapaturmat tapahtuvat usein silloin, kun vastaanotot ovat kiinni etkä ole lähelläkään omaa eläinlääkäriasemaasi. Esimerkiksi ratsastusvalmennukset ja kilpailut järjestetään iltaisin töiden jälkeen tai viikonloppuna, samoin koirien agilitytreenit ja koira- ja kissanäyttelyt. Online-eläinlääkärin avulla saat kisamatkallakin kiinni oman eläinlääkärisi ja voit pyytää tilannearviota, Petsofin asiakkuuspäällikkö Taina Friman pohtii.

Petsofi tarjoaa eläinlääkäreille avaimet käteen -palvelun
Eläinlääkäreille Petsofi tarjoaa kaiken, mitä online-vastaanoton avaaminen vaatii. Heti, kun eläinlääkäri on rekisteröity palveluun, hän on valmis ottamaan asiakkaita vastaan, vaikka samana päivänä.

Eläinlääkäri määrittelee itse, kuinka usein ja minkälaisia online-vastaanottoaikoja hän tarjoaa.

− Online-vastaanotto tarjoaa eläinlääkärille mahdollisuuden palvella asiakkaitaan vieläkin paremmin ja ansaita lisätuloja. Hän voi hyödyntää esimerkiksi pitkät ajomatkat tai jatkaa työpäiväänsä kotona iltaisin ja viikonloppuisin, Friman sanoo.

Suomalainen palvelu, jossa eläimelle on helppo antaa parasta
Online-palvelussa voit päästä kunkin erikoisalan osaajan juttusille suoraan. Luunmurtumatapauksien erikoisosaaja on usein eri ihminen kuin se, jolta kannattaa kysyä monimutkaisista ihovaivoista. Yleisimmissä vaivoissa paras auttaja on kuitenkin usein se oma eläinlääkäri.

Online-vastaanotosta saadaan suurin hyöty irti silloin, kun eläinlääkäri tuntee eläimen ennestään. Kun eläinlääkäri on hoitanut eläintä aiemmin, voidaan miettiä lääkehoidon jatkamista reseptillä, oireiden seuraamista pitkällä aikavälillä tai kontrollitutkimusten tarpeellisuutta.

Petsofin online-eläinlääkärivastaanotosta on pyritty hiomaan mahdollisimman helppokäyttöinen sekä omistajille että eläinlääkäreille. Palvelun kehittämiseen ja testaamiseen on käytetty aikaa runsaasti. Eläinlääkäreille palvelua alettiin markkinoida lokakuun alussa.

− Eläinlääkärit ovat ottaneet palvelun innostuneesti vastaan. Tässä nähdään valtava potentiaali, Petsofin toimitusjohtaja Laura Laakso iloitsee.

Petsofi on suomalainen, eläinlääkärivetoinen start up -yritys, jonka tavoitteena on edistää eläinten terveyttä ja hyvinvointia tarjoamalla uuden sukupolven palveluita eläinten omistajille, eläinlääkäreille ja tutkijoille. Online-vastaanotto on yksi yrityksen ensimmäisistä isoista avauksista.

Eläimen omistaja, rekisteröidy palveluun täällä. Jollei oma eläinlääkärisi ole vielä avannut online-vastaanottoa, kutsu hänet mukaan palveluun.

Eläinlääkäri, haluatko sinäkin avata online-vastaanoton? Ota yhteyttä: laura.laakso@petsofi.com tai  taina.friman@petsofi.com